Witajcie,
Przekroczyliśmy magiczną dziesiątkę!

Jest zgłoszonych 11 maszyn i będzie więcej!!!
Odpowiadam na kilka pytań:
Czy będzie wspólny przejazd trasą (powiedzmy 40-80 km) połączony ze zwiedzaniem ciekawych miejsc na terenie Borów Tucholskich, z przerwą na kawę/posiłek?
TAK
Czy można przyjechać innym pojazdem jeśli nie zdąży się z remontem?
TAK, pod warunkiem, że będziesz miał zdjęcia swojego Osiołka (mogą być w wersji cyfrowej, niezależnie w jakim jest stanie technicznym). Przypominam, że to jest Zlot Motocykli BMW R35.
Tyle odpowiedzi na niektóre Wasze propozycje z ankiety.
Teraz ja mam dwa pytania.
Z ankiety wynika, że większość z Was preferuje pobyt w domku kempingowym. Domki, które posiada ten ośrodek mają cztery łóżka, łazienkę z prysznicem i kuchenkę.
Koszt wynajmu całego domku dla indywidualnych osób raczej nie wchodzi w grę więc, tak jak to robię inni, pozostaje do każdego domku dokwaterowywać kolejnych uczestników zlotu.
Czy nie przeszkadza wam, że w domku będą spały osoby wg kolejności przyjazdu na Zlot?
Kolejna sprawa to termin. Wygląda na to, że będziemy musieli wybrać między lipcem, a sierpniem. Musimy tutaj być elastyczni i sprawnie znaleźć kompromis.
Znacie nasze narodowe przywary więc czas z nimi skończyć i pokazać, że możemy się dogadać.
Czekam niecierpliwie

na Wasze opinie w tej sprawie. Jak tylko ustalimy termin aktywna będzie lokalizacja i kolejne informacje na stronie zlotu.
Ponieważ propozycji jest sporo, już w najbliższą niedzielę na stronie zlotu pojawi się Regulamin. Będziecie mogli się z nim zapoznać, a ewentualne uwagi zapodajcie ;-)
na Forum i będziemy poprawiali moje niedoskonałości.
Pozdrawiam
Andy